Hunt Corporate Finance adviseert Altios Cloud Experts bij verkoop aan Riverdam

Hunt Corporate Finance (HCF) is trots te melden dat Altios Cloud Experts succesvol is verkocht aan Riverdam. HCF heeft de aandeelhouder van Altios Cloud Experts geadviseerd tijdens deze transactie. Vanuit HCF zijn Arjen Paardekooper, Max Ferguson en Thomas Butt betrokken bij de deal.

Met de overname van Altios Cloud Experts heeft Riverdam op dit moment een snelgroeiend platform van regionaal opererende IT Managed Services Providers gecreëerd, verspreid over vier locaties in Nederland: Emma Solutions ICT in Den Bosch, Office IT in Sneek, Xaris ICT in Wognum en Altios Cloud Experts in Apeldoorn.

Altios Cloud Experts: cloud ICT-oplossingen voor organisaties en bedrijven

Altios Cloud Experts is een ervaren ICT en Telecom dienstverlener en ondersteunt organisaties en bedrijven met werkplekautomatisering, VoIP telefonie, mobiele telefonie, serverbeheer, 1e en 2e lijn systeembeheer, virtualisatie van servers en werkplekken, beveiliging en bewaking van ICT-systemen en public- private- en hybride cloud oplossingen. Altios is gevestigd in Apeldoorn en is landelijk actief.

Riverdam: investeringen in winstgevende Nederlandse MKB

Riverdam is een investeringsmaatschappij en investeert in winstgevende Nederlandse MKB bedrijven met een omzet tot 20 miljoen euro. Het biedt ondernemers de beste kans om het bedrijf verder te laten groeien, door inzet van kennis en ervaring, financieringsmogelijkheden, hands-on support en een groot netwerk.

Gerard Mulder, oprichter Altios Cloud Experts, over de verkoop

“Onze snelle groei vraagt om een nieuwe aanpak. Het is daarom het juiste moment voor Altios Cloud Experts om aan te sluiten bij het buy & build initiatief van investeringsmaatschappij Riverdam. Bij Riverdam staan relaties en persoonlijk contact op de eerste plaats, wat deze samenwerking tot de perfecte match met Altios maakt. Met deze belangrijke stap zetten we de Altios koers nog verder door, bundelen we onze krachten, vergroten we de mogelijkheden om onze relaties nog beter te voorzien van de beste service én ontstaan er mooie groeimogelijkheden voor de medewerkers”.

Weten wat uw bedrijf waard is?

Wilt u weten wat u moet doen om uw bedrijf verkoopklaar te maken? Of wilt u weten wat uw bedrijf op dit moment waard is? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter voor een gratis bedrijfswaardering.