Who we are

Team

Wij kennen de spelregels.

Maak kennis met ons team.

In het team van HCF zit een brede expertise: bedrijfstaxateurs, registeraccountants, ervaren M&A adviseurs, allen met een ondernemende achtergrond.

Arjen-hcf

Arjen Paardekooper

founder

Arjen Paardekooper heeft een achtergrond in de M&A praktijk als advocaat en hij beschikt over een stevig trackrecord in het adviseren van ondernemers bij de aan- of verkoop van hun ondernemingen. Nationaal en internationaal. 

Max-Ferguson

Max Ferguson

partner

Max Ferguson is een ervaren M&A professional en Registeraccountant (RA en ACA). Voor HCF werkte Max twee jaar als investment associate bij een mid-market private equity-fonds, waar hij betrokken was bij alle aspecten van fusies en overnames en vier jaar bij een van de ‘Big Four’ kantoren.

Maurice-Blank

Maurice Blank

senior associate director

Maurice Blank is als senior associate director verbonden aan HCF. Maurice heeft als basis gedegen financiële kennis en is een ervaren (internationaal) ondernemer, dealmaker en projectmanager. 

Thomas

Thomas Butt

ASSOCIATE DIRECTOR​

Thomas Butt is associate director bij HCF. Thomas is opgegroeid in het Verenigd Koninkrijk en heeft zijn studie gevolgd in Amsterdam. Voor HCF werkte hij voor een van de ‘Big Four’ kantoren en een aantal jaar bij een grote partij in de gezondheidszorg, waar hij veel overnames heeft begeleid.

Tobias

Tobias Korving

analist

Tobias Korving is bij HCF betrokken als analist. Een rol die hem gezien zijn ervaring in bedrijfskunde, accountancy en corporate finance perfect past. Zijn achtergrond in combinatie met zijn analyserend vermogen, maakt Tobias een belangrijke schakel binnen het team.

Raad van advies.

Sophie-Drenth-HCF-1

Sophie Drenth

ADVISEUR

Sophie Drenth is als adviseur betrokken bij HCF en heeft een achtergrond in de fashionindustrie. Hier is zij werkzaam geweest voor (onder meer) Bijenkorf en Hema. 

 

 

Adam-HCF

Adam Kiolle

adviseur

Adam Kiolle is sinds 2022 als adviseur betrokken bij Hunt Corporate Finance. Hij is een ervaren adviseur op het gebied van M&A en bedrijfsvoering in het algemeen, met bijzondere expertise in het leiden van en adviseren over grensoverschrijdende M&A transacties. 

Daan-HCF

Daan Willemse

adviseur

Daan Willemse is adviseur voor Hunt Corporate Finance. Hij heeft uitgebreide ervaring aan zowel buy- als sell-side en heeft geadviseerd bij een breed scala aan M&A transacties waarbij zowel strategische als private equity partijen betrokken waren. 

 

Arjen-hcf

Arjen Paardekooper

founder

Arjen Paardekooper heeft een achtergrond in de M&A praktijk als advocaat en hij beschikt over een stevig trackrecord in het adviseren van ondernemers bij de aan- of verkoop van hun ondernemingen. Nationaal en internationaal. Een geboren dealmaker ook, die zijn zakelijk talent en zijn kennis en ervaring uit de advocatenpraktijk en zijn toezichthoudende functies bij investeringsfondsen intelligent koppelt aan zijn grote netwerk. En een ondernemer met een aantal start-ups op zijn naam. Zijn kracht en toegevoegde waarde zitten in de waardering van ondernemingen, het vinden van een geschikte koper of overnamekandidaat, de uitkoop van aandeelhouders en de selectie van adviseurs zoals accountants en advocaten. Bij elk van de meer dan 270 transacties waarbij hij sinds 2010 betrokken is geweest, heeft hij voor de opdrachtgever de beste voorwaarden en prijs weten te realiseren.

Max Ferguson

Partner

Max is een ervaren M&A professional en Registeraccountant (RA en ACA). Voor HCF werkte Max twee jaar als investment associate bij een mid-market private equity-fonds, waar hij betrokken was bij alle aspecten van fusies en overnames, evenals schuldfinanciering en portefeuillebeheer. Daarvoor was hij vier jaar werkzaam bij een van de ‘Big Four’ kantoren waar hij werkte in deal advisory.

Maurice Blank

senior associate director

Maurice Blank is als Senior Associate Director verbonden aan HCF. Maurice heeft als basis gedegen financiële kennis en is een ervaren (internationaal) ondernemer, dealmaker en projectmanager. Daarnaast heeft hij zijn SPD (1) opleiding afgerond. Zijn ervaring heeft hij opgedaan met uiteenlopende deals in verschillende branches.

Thomas Butt

associate director

Thomas Butt is bij HCF betrokken als associate director. Thomas is opgegroeid in het Verenigd Koninkrijk en heeft zijn studie gevolgd in Amsterdam. Voordat Thomas werkzaam was bij HCF, werkte hij voor een van de ‘Big Four’ kantoren en heeft hij een groot aantal overnames begeleid in de gezondheidszorg. 

Tobias Korving

analist

Tobias Korving is bij HCF betrokken als analist. Een rol die hem gezien zijn ervaring in bedrijfskunde, accountancy en finance perfect past. Zijn achtergrond in combinatie met zijn analyserend vermogen, maakt Tobias een belangrijke schakel binnen het team.

Sophie-Drenth-HCF-1

Sophie Drenth

consultant

Sophie Drenth heeft een achtergrond in de fashionindustrie en is werkzaam geweest voor (onder meer) Bijenkorf en Hema. Binnen HCF houdt Sophie zich vooral bezig met research en projectmanagement. Zij is ervaren in het verbinden van partijen. Haar analytisch denkvermogen komt menig opdrachtgever goed van pas.

Adam Kiolle

adviseur

Adam Kiolle is sinds 2022 als adviseur betrokken bij HCF. Hij is een ervaren adviseur op het gebied van M&A en bedrijfsvoering in het algemeen, met bijzondere expertise in het leiden van en adviseren over grensoverschrijdende M&A transacties. Daarnaast heeft Adam ook ervaring het opzetten van investeringsfondsen en het aantrekken van kapitaal. Adam heeft een investeringsfonds gestructureerd en beheerd, waarbij hij de eerste succesvolle investeringsronde van het fonds heeft geleid. Adam is afgestudeerd aan de Universiteit van Queensland, de Australian National University en de Rijksuniversiteit Groningen en is tevens een Australisch gekwalificeerd advocaat.

Daan-HCF

Daan Willemse

adviseur

Daan Willemse is adviseur voor HCF. Hij heeft uitgebreide ervaring aan zowel buy- als sell-side en heeft geadviseerd bij een breed scala aan M&A transacties waarbij zowel strategische als private equity partijen betrokken waren. Naast zijn werk als adviseur is Daan oprichter en parttime bestuurder van een internationaal fonds met vastgoedprojecten op diverse eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Daan heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden in Nederland en is gekwalificeerd als Nederlands advocaat.