Hunt corporate finance

Over ons

Hunt Corporate Finance adviseert sinds 2017 ondernemers.

Oprichter Arjen Paardekooper heeft 15 jaar ervaring als overnameadvocaat. Hij heeft zelf vier bedrijven opgezet en succesvol verkocht. Hij kent dus een bedrijfsverkoop vanuit het perspectief van de ondernemer.
Omdat hij ook zitting neemt in een investment committee van een gerenommeerd private equity fonds, kent hij de investeringsoverwegingen van private equity en ook hun voorwaarden.

In het team van Hunt zit een brede expertise: bedrijfstaxateurs, registeraccountants, ervaren M&A adviseurs, allen met een ondernemende achtergrond.

Motion Blurred business on a escalator

Maak kennis met Hunt Corporate Finance.

In onze optiek heb je voor een goede bedrijfsverkoop drie partijen nodig; iemand met de wil om te verkopen, iemand met de juiste intenties en de middelen om te kopen en iemand die alles regelt. Niks meer, niks minder. 

Transacties
0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Process

Onder één dak

Hunt Corporate Finance brengt juridische en corporate finance diensten onder één dak om DGA’s snel en adequaat te helpen bij overname, uitkopen, inkopen, taxatie en aankoop. Wij zoeken naar geschikte partijen, bepalen de waarde en assisteren bij het aantrekken van financiering, doen onderzoek naar en adviseren in juridische aspecten en dragen zorg voor de afhandeling van aandelenoverdracht.”

Neem contact op