Hunt Corporate Finance adviseert bij verkoop en ontwikkeling Racketcentrum de Geeren

Hunt Corporate Finance (HCF) is trots te melden dat Racketcentrum de Geeren succesvol is verkocht aan Baarnse Tennisvereniging de Geeren. Beide partijen waren al gevestigd op het zelfde sportcomplex. Door de verkoop kan het complex verder ontwikkeld worden tot een gecombineerd en compleet sportcentrum waarin naast tennis, squash en badminton, binnenkort ook padel kan worden gespeeld. Arjen Paardekooper was namens HCF betrokken bij de verkoop.

Racketcentrum de Geeren: een plek waar sporten en genieten samengaan
Racketcentrum de Geeren uit Baarn staat bekend om het evenwicht tussen sportieve inspanning en de bijbehorende ontspanning. Op het sportcentrum, dat is opgericht op 1 september 1982, is er ruimte voor het spelen van tennis, squash en badminton. De faciliteiten zijn van hoog niveau en worden altijd perfect onderhouden. Dat geldt voor zowel de binnen- en buitenbanen als voor de kleed- en doucheruimtes.

Naast de sportieve mogelijkheden is er ook een bar, loungehoek en zonnig terras dat meerwaarde biedt voor de sporters. Daarnaast heeft het centrum ook een belangrijke functie binnen gemeente Baarn, waar het regelmatig wordt ingezet als locatie voor feesten en bijeenkomsten.

Baarnse Tennisvereniging de Geeren: kwalitatief hoogwaardige accommodatie
Baarnse Tennisvereniging de Geeren is net als Racketcentrum de Geeren opgericht op 1 september 1982. De vereniging is gevestigd op het complex van Racketcentrum de Geeren. De vereniging beschikt over tien gravelbanen (buiten), waarvan er 7 verlicht zijn. De ruim 600 (jeugd)leden kunnen er op een kwalitatief hoogwaardige accommodatie tennissen en hun niveau verbeteren. De vereniging kenmerkt zich door een vriendelijke en open sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. De koop van Racketcentrum de Geeren is een mooie stap voorwaarts voor het sportcomplex, dat verder wordt ontwikkeld tot een hoogwaardig en uitnodigend complex binnen gemeente Baarn.

“We zitten hier al 40 jaar, en ik wil over 40 jaar hier nog komen”
Tamara Schothorst, voorzitter van Baarnse Tennisvereniging de Geeren geeft op BaarnscheCourant aan erg blij te zijn dat de deal rond is: “De erven van de eind vorig jaar overleden Rob van den Broek droegen het tennispark over aan onze vereniging. Het was ook een uitdrukkelijke wens van Van den Broek om zijn levenswerk in de handen van de vereniging voort te laten bestaan.”

Schothorst vervolgt: “Wij hebben een lange adem, we zitten hier al meer dan veertig jaar, en ik wil over veertig jaar hier nog komen. Wij willen gezond zijn en de inkomsten herinvesteren in het racketcentrum.”

Deal in de pers
BaarnscheCourant.nl – De Geeren krijgt impuls door padel