Hunt Corporate Finance op #20 als M&A advisor, Dealmaker Max Ferguson op #13

Hunt Corporate Finance groeit! Elk kwartaal maakt het platform MenA.nl de cijfers bekend van succesvol afgeronde deals. Uit deze cijfers blijkt dat Hunt Corporate Finance op plek 20 staat als het gaat om dealwaarde. Max Ferguson staat als Dealmaker op nummer 13. Hiermee is Hunt Corporate Finance een van de grootste stijgers onder de corporate finance kantoren.

Een goede bedrijfsverkoop door en voor ondernemers

Bij Hunt Corporate Finance maken we gebruik van een no-nonsense aanpak. Wij zijn ondernemende M&A adviseurs, die weten wat er speelt bij de ondernemer die zijn of haar bedrijf wil verkopen. In onze optiek heb je voor een goede bedrijfsverkoop drie partijen nodig; iemand met de wil om te verkopen, iemand met de juiste intenties en de middelen om te kopen en iemand die alles regelt.
Niks meer, niks minder.

Dat deze aanpak ondernemers enorm aanspreekt, blijkt uit de groei die Hunt Corporate Finance afgelopen jaar heeft gemaakt.

Contact

Meer weten wat Hunt Corporate Finance voor u kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op.